Rondvaart van Emmerich naar Rees met uitstap in Rees om de stad te voet of op de fiets te ontdekken

Bij deze rondvaart van Emmerich naar Rees is inbegrepen:

    • Rondvaart vanuit Emmerich naar Rees
    • U vaart om 12:00 uur vanuit Emmerich naar Rees en om 14:00 uur vaart u weer terug vanuit Rees naar Emmerich

Prijs: € 12,50 p.p. 

    • Kinderen tussen 4 en 14 jaar betalen € 6,50 p.p.
    • Optioneel fiets huren: € 1,50 per fiets

Data en afvaartijden

Data en afvaartijden

Er zijn verschillende data mogelijk. Het schip vertrekt op onderstaande data om 12:00 uur vanuit Emmerich en u komt dan om 13.15 uur aan in Rees. Daar heeft u de tijd om de stad te verkennen. Om 14:00 uur vaart u vanuit Rees weer terug naar Emmerich waar u om 14.45 uur weer aankomt.

Augustus: 29.
September: 5, 19 en 26.

Geef bij uw reservering door welke datum u wenst en als er kinderen bij het gezelschap zijn geeft u dan ook de leeftijden door.

De prijs van deze rondvaart van Emmerich naar Rees en weer terug is geldig tot en met 18 oktober 2022. 

Bezoek 2 Duitse steden

Vanuit Emmerich vaart u naar Rees. In Rees gaat u van boord om de stad te voet of per fiets te ontdekken. Vergeet een bezoekje aan de Rijnpromenade niet waar u ook heerlijk aan het water kunt zitten. Na een middagje Rees vaart u weer terug naar Emmerich. Een heerlijk dagje uit bij onze Oosterburen.

Stap aan boord van het gastvrije passagiersschip

Laat uw gedachten afdwalen tijdens de rondvaart en snuif de frisse Rijnlucht op. Op beide passagiersschepen is dit mogelijk. 

Geniet bij mooi weer op het bovendek van het prachtige landschap. Mocht het regenen dan kunt u plaatsnemen in de gezellige salon. Vanuit de salon heeft u een optimaal uitzicht over de Duitse wateren door de grote panoramische ramen. 

Vaardata

Het gehele jaar kunt u samen met een groep vrienden of familie een rondvaart maken over de Duitse wateren.

Op onderstaande data kunt u al vanaf 2 personen inschrijven en mee varen vanuit Emmerich naar Rees en terug. Het schip vertrekt op onderstaande data om 12:00 uur vanuit Emmerich en u komt dan om 13.15 uur aan in Rees. Daar heeft u de tijd om de stad te verkennen. Om 15:45 uur vaart u vanuit Rees weer terug naar Emmerich waar u om 16.30 uur weer aankomt.

Augustus: 29
September: 5, 19 en 26

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Welkom aan boord

Snuif de Rijnlucht op en laat uw gedachten afdwalen. Op het passagiersschip 'Stadt Rees' en het passagiersschip 'Germania' kunt u dit doen. 


Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek, maar zelfs in de regen zult u uw voeten niet nat maken. In de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden.

Gastvrijheid staat op nummer 1

Uw welzijn is onze topprioriteit, omdat onze medewerkers uitstekende gastvrijheid bieden. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake. Aan boord vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak.

Iets te vieren?

Bereikt u binnenkort een speciale leeftijd of heeft u een jubileum te vieren? Stap aan boord en laat u over de Rijn rijden door de kapitein. Aan boord kunt u genieten van lekker eten, sprankelende drankjes en geweldige muziek. 


Voor elke gelegenheid bieden wij het juiste aanbod aan. Een kleurrijk boeket van mogelijkheden wordt geboden door verschillende DJ's, muziekgroepen en cateraars. Geef uw wensen en ideeën door en er wordt gezorgd voor een passende invulling. 


Wilt u uw medewerkers verrassen? Maak een rondvaart over de Rijn en vier feest op het schip. Op het schip kunnen maximaal 250 gasten plaatsnemen. De zorg voor uw medewerkers of zakenpartners wordt uit handen genomen. 

Geef elkaar het JA-woord op de boot

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak samen met uw gezelschap er een onvergetelijke dag van op het water. 


U en uw gezelschap worden meegevoerd in de haven van het huwelijk en in het bijzijn van uw dierbaren kunnen jullie in een prachtige ambiance elkaar het ja-woord geven. Op het schip kan alleen de huwelijksceremonie plaatsvinden, maar op het schip kan ook gefeest worden. In de salon kunt u met maximaal 120 gasten plaatsnemen. Op het terras kan de huwelijksdans plaatsvinden onder de blote hemel.