Fantastische rondvaart Europoort - Rondvaart in Hoek van Holland op de Maasvlakte

Bij deze fantastische rondvaart Europoort is inbegrepen:

    • 90 minuten durende rondvaart
    • Film over het ontstaan en de creatie van de 2e Maasvlakte
    • Uitleg van de kapitein

Prijs: € 13,25 p.p. op basis van 25 personen

Prijzen
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 9,90 p.p.
65 +: € 11,90 p.p.
2 uur rondvaart
Volwassenen: € 24,75 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 18,95 p.p.
65 +: € 23,25 p.p.
3 uur rondvaartVolwassenen: € 29,95 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 22,75 p.p.
65 +: € 26,50 p.p.
De prijs van deze fantastische rondvaart Europoort is geldig tot en met 31 december 2021.

Beleef een fantastische dag op het water

Stap aan het boord van het schip en maak een mooie rondvaart op de Maasvlakte. Een stuk Nederland ontdekken waar u normaal gesproken niet met de auto kunt komen. Vergeet onderweg niet de stoere zeereuzen en vertederende zeehondjes te bewonderen. Een rondvaart die staat voor een belevenis. 

De rondvaart over de Maasvlakte

Aan boord hebben we explicatie in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits). Op het scherm kunt u een film over het ontstaan en de creatie van de 2e Maasvlakte bekijken. U vindt op de kaart alle bezienswaardigheden in de omgeving. 

De kapitein geeft uitleg en in overleg is er een bezoekje in de stuurhut mogelijk. Heeft u liever een echte gids aan boord? Op aanvraag kan dit voor u worden geregeld.

Grotere gezelschappen en praktische informatie

Het schip vaart altijd voor u! We openen speciaal een vaart op de door u gewenste datum en tijd. In de schoolvakanties hebben we standaard vaarten op de donderdag en zaterdag. 

Het schip is rolstoelvriendelijk. In de nabije omgeving is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.