Actief dagje Giethoorn

Het actief dagje Giethoorn arrangement is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en Boerenbrok
  • Huur fluisterboot , punter of kano 2 uur
  • Build-Your-Own-Burger

  Prijs: € 32,50 p.p. Kinderprijs op aanvraag mogelijk.
  Minimaal aantal personen is 4.
  Eventuele uitbreiding qua activiteiten met de daarbijbehorende toeslagen.
  Optioneel met VR-Moorddiner € 67,50 p.p.
  De prijs van dit actieve dagje Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2021.

Dagje Giethoorn

Een gezellige dag Giethoorn, waarbij u alles waarom Giethoorn bekend staat gaat beleven. U begint de dag met koffie of thee met iets lekkers, verkent Giethoorn vanaf het water, geniet van lekker eten en u heeft tijd om het dorp te bezoeken.
U sluit de dag af met een heerlijke burger.

Het programma:

  10.30 uur Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en Boerenbrok

  11.15 uurEen fluister-/punter- of kanotocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving

  12.15 uur Bij terugkomst kunt u genieten van een luxe hamburger die u zelf samen stelt tijdens Build-Your-Own-Burger
  13.30 uurU kunt op eigen gelegenheid het dorp gaan bezoeken of kiezen voor onderstaande opties: 

  Lopen op het water + € 5,00 p.p. U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)
  Hacked the Game + € 115,00 (min. 4 - max. 8 personen) Lukt het jullie om de parkmanager te overtuigen van julliem onschuld en de identiteitssfraude binnen de 75 minuten ongedaan te maken?
  The Bomb +€ 7,50 p.p. Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!
  Pubquiz +€ 7,50 p.p. (minimaal 10 personen) Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
  Crazy Bingo + € 17,50 p.p. (min 10 pers) Speel het Oer-Hollandse Biongo spel in een modern jasje. Stel je eigen Bingo kaartt samen, speel de diverse leuke, originele en hilarische rondes met leuke opdrachten en swingende vragen
  Bubbel voetbal, Arrow Battle, Vlot bouwen (min. 10 prsonen) Prijs op aanvraag Speel het hilarische bubbelvoetbal of neem het op tegen elkaar tijdens de Arrow Battle met pijl en boog of ga de uitdaging aan om met je team zo snel mogelijk ene vlot te bouwen

Optioneel:

De Build-your-own-Burger tijdens de lunch wordt vervangen door een koffietafel met soep en kroket. De avond wordt dan afgesloten met het VR-Moorddiner i.c.m. Build-Your-Own-Burger-Menu 3-gang). Stap in de virtuele wereld om de moord op te lossen

8.1 | 7 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

De beoordeling is goed,alles is netjes afgehandeld heb geen klachten. Hoop dat het uitje in September ook geweldig is

Tamara Meijerink

8

Een gezellige en goed geregelde dag.

Ben Prins

8

Prachtige rondvaart met een deskundige,informatieve en humorvolle uitleg van de schipper/gids. Verdient een tweede maal met weer andere reisgenoten!

Anoniem

8

Afgelopen zaterdag met onze personeelsdag het moordspel in Giethoorn gespeeld. Ontzettend leuk! Je moet zorgen dat je de snelste bent en alle antwoorden (in 1x of meerdere malen) goed hebt. Leuk opgezet.

Anoniem

8

Prima plek voor ons teamuitje! Lekker dicht bij het water . De fluisterboten waren een groot succes!

Anoniem

8

We hebben een prima weekend gehad, alles was prima verzorgd

Anoniem

8

Prima geregeld, erg genoten(het weer zat alleen niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.